Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Tilannepäivitystä kevään etenemisestä

Kevät on edennyt nytkähdellen ja on selvästi myöhässä keskimääräiseen verrattuna. Kenttä on hyvin märkä ja myös lunta löytyy edelleen sieltä täältä. Griinit on olleet harsojen alla jonkin aikaa ja ensimmäinen leikkuu viheriöille sekä lyöntipaikoille tehtiin 2.5.

Viheriöt on talvehtineet kohtuullisen hyvin. Pieniä lumihomevaurioita on siellä täällä, mutta ne tulevat kasvamaan umpeen nopeasti, kunhan lämpöä vain saadaan lisää.

3.5. aamulla otettu kuva 9. väylän viheriön suuntaan. Edellisenä päivänä viheriölle tehtiin kauden ensimmäinen leikkuu. Uusi lumi kyllä sulaa nopeasti, mutta kentän kuivumista se edelleen hidastaa.

Ensi viikon sääennusteet näyttävät kevään etenemisen kannalta huonoilta. Sunnuntaista eteenpäin, aina perjantaihin saakka on luvattu yöpakkasia välillä -2 - -5. Tällä hetkellä on siis hyvin hankala arvioida kentän avausajankohtaa. Siinä vaiheessa, kun säätila kääntyy lämpöisemmäksi ja sateet pysyvät hetken aikaa poissa niin silloin kenttä saadaan auki varmasti hyvinkin pian. Rangen saamme hyvin todennäköisesti auki 6.5. alkavalla viikolla ja kentän avaamisen aikataulusta tiedotamme heti, kun vain osaamme sitä paremmin arvioida.