Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Heinäkuussa kaikenlaista kivaa

Kenttä hienossa kunnossa, tervetuloa pelaamaan!

Heinäkuussa riittää jälleen tapahtumia; on viikolla pelattavia 9-reiän klubikisoja ja viikonlopuille sijoittuvia 18-reiän kisoja. Heinäkuun aloittaa Varaosa Mikkonen Open, jota pelataan nyt kymmenettä kertaa. Juhlavuosi näkyy myös palkinnoissa, kun kilpailun parhaan tuloksen pelannut lähtee viikon golfmatkalle Espanjaan. Seuraavana vuorossa Sasta Open, jota on pelattu joka vuosi kentän avaamisesta alkaen. Heinäkuun päättää Optikkoliike Durchman Open, jossa myös on tunnetusti ollut upea palkintopöytä.

Break Sokos Hotel Bomban kuukausikisassa on alkanut uusi kuukausi, joten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Kilpailua pelataan siis kuukauden ajan (kesä-, heinä- ja elokuu) ja jokaisen kuukauden kolme parasta tulosta palkitaan. Pelimuotona pistebogey 3/4 tasoituksin ja yrittää voi niin monta kertaa kuukauden aikana kuin haluaa. Joka kuukausi arvotaan lisäksi hotellilahjakortti kaikkien osallistuneiden kesken.

Kauden tapahtumiin pääset tutustumaan tarkemmin kotisivujen tapahtumakalenterissa ja siellä pääsee myös ilmoittautumaan. Tästä tapahtumakalenteriin


Greencard -kurssit

Seuraava greencard -kurssi pidetään 22. - 23.7. ja kurssilla on vielä muutamia vapaita paikkoja. Greencard -kurssit on lähialueen asukkaille ilmaisia (Nurmes, Juuka, Lieksa), muutoin 59 €. Jos on kotipaikka kauempana niin liittymällä jäseneksi Pielis-Golfiin on kurssi silloin ilmainen. Kursseille pääsee ilmoittautumaan tapahtumakalenterin kautta.


Proshop / caddiemaster palvelee päivittäin

Proshop / caddiemaster toimisto palvelee päivittäin klo 8 - 21. Proshopin terassilta kivat näkymät kentälle ja Pieliselle, joten mikä sen mukavampi paikka nauttia virkistävä juoma tai viilentävä jäätelö.


Tervetuloa pelaamaan!