Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Esittely

Pielis-Golf

9-reikäinen kenttämme sijaitsee kauniilla paikalla unohtumattomissa Pielisen rantamaisemissa. Pielinen antaa kentälle oman leimansa – kuumana kesäpäivänä kenttä on miellyttävän raikas, tuulisella säällä vaativa.

Kosti Kurosen suunnittelema kenttä on helpohkosta ulkomuodostaan huolimatta varsin vaativa ja järven läsnäolo aiheuttaa ajoittaisia molskahduksia usealla väylällä. Maastoltaan kumpuileva kenttä tarjoaa haasteita niin harrastelijalle kuin kilpapelaajallekin.

Golfpisteen kenttäranking tutkimuksessa vuonna 2021 pelaajat äänestivät Pielis-Golfin Suomen parhaaksi 9-reikäiseksi kentäksi.

Pielis-Golf palkittiin Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnolla 13.1.2024. Perustelut valinnalle olivat seuraavat; ”Paljon uudistuksia ja investointeja, joilla on pyritty tehokkaampaan, hiilineutraalimpaan ja ympäristöystävällisempään, luonnon monimuotoisuutta tukevaan toimintaan. Kastelujärjestelmän uudistus, aurinkovoimala, kukkaketo ja siirtyminen robottileikkureihin on toteutettu viime vuosina.”​​​​​​​

18.1.2024 Pohjois-Karjalan Liikunta ry. palkitsi Pielis-Golfin vuoden ympäristöteko 2023 palkinnolla ja vuoden liikunnallinen ympäristötoimija huomionosoituksella.Kansainvälisen GEO ympäristösertifikaatin Pielis-Golf sai vuonna 2014 ja oli tuolloin järjestyksessään seitsemäs sertifikaatin saanut suomalainen golfkenttä. Viimeisin auditointi on tehty syksyllä 2023 ja sertifikaattiimme on voimassa nyt vuoteen 2026 saakka. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme ympäristöä ja energiaa säästäen.


Alta löytyvästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin GEO Foundation for Sustainable Golfin toimintaan ja tavoitteisiin.