Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Uutiskirje 7.5.2024

Kevät on edennyt hitaasti ja yöpakkaset jatkuvat edelleen, joten kentän avaaminen viivästyy. Range on avattu tänään 7.5. ja on nyt avoinna 24/7. Automaatti toimii poleteilla ja ladattavilla Solo -korteilla, kuten ennenkin. Lähimaksu ominaisuus on poistunut ja sen tilalle on tullut MobilePay sovelluksella maksaminen. Automaatista löytyy QR -koodi, joka luetaan MobilePayn maksusovelluksella ja sen jälkeen hyväksytään maksu. Hyväksynnän jälkeen automaatti laskee korillisen palloja. Jos sinulla ei ole puhelimessa MobilePay sovellusta niin sellaisen saat ladattua sovelluskaupasta ilmaiseksi. Proshop / caddiemaster avaa ovensa torstaina 16.5., joten siihen saakka poletteja saa ostettua Kartanohotellin vastaanotosta.

Golfpäivä 18.5.

Oletpa sitten aktiivinen golfin pelaaja, aloittamista suunnitteleva tai lajin pariin palaava, niin lämpimästi tervetuloa viettämään golfpäivää Pielis-Golfille lauantaina 18.5. klo 12-15! Erityisesti kannustamme tuomaan mukana ystäviä tutustumaan golfiin ja innostumaan uudesta harrastuksesta.

Voit harjoitella ohjatusti tai omatoimisesti pitkiä lyöntejä sekä putteja tai käydä vaikka pelaamassa kolmen reiän kierroksen kentällä. Golfpäivänä tämä on mahdollista ilman greencardia tai golfseuran jäsenyyttä ja ilmaiseksi. Alueella myös golfvälineiden kirpputori ja seuran jäsenet esittelemässä toimintaa.

Samana päivänä järjestetään myös naisten golfpäivä, joka alkaa tuntia aiemmin klo 11.00. Naisten golfpäivä vaatii ilmoittautumisen, lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä: Naiset golfaa

Pielis-Golf tarjoaa kävijöille grillimakkaraa, tervetuloa!


Houkuttele kaveri mukaan golfpäivään ja kokeilemaan golfia!

Golfkirppis 18.5.

Golfpäivän yhteydessä pidetään golfkirppis, jonne voi tuoda ylimääräiseksi jääneitä golfvälineitä myyntiin. Tavarat tulee toimittaa caddiemasterille 16. - 17.5. (caddiemaster / proshop on avoinna klo 11 - 17).

Proshop / caddiemaster toimisto avaa ovensa 16.5. alkaen

Torstaista 16.5. alkaen proshop / caddiemaster on avoinna päivittäin. Torstaina ja perjantaina olemme avoinna klo 11 - 17 ja 18.5. eteenpäin klo 10 - 18. Aukioloajat pitenevät pikkuhiljaa kauden edetessä.