Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Säät hellii edelleen

Upeat säät jatkuu, mutta illat pimenee.

Syyskuu on alkanut säiden ja pelaamisen kannalta katsottuna aivan kuin syksystä ei olisi tietoakaan. Ainoastaan pimenevät illat muistuttaa syksystä. Kenttä on edelleen mainiossa kunnossa ja tilaa löytyy hyvin varsinkin arkipäivinä. Golfkausi on viime vuosina jatkunut lokakuun puolivälin tienoille, jolloin yöpakkasten saavuttua joudutaan kenttä sulkemaan.

Caddiemaster / proshop palvelee päivittäin 29.9. saakka, jonka jälkeen se sulkee ovensa tämän kauden osalta. Tämän jälkeen kenttää pidetään kyllä auki niin kauan kuin sääolosuhteet sen vain sallivat ja kahvilapalveluja sekä lounasta löytyy Kartanohotellilta.

Caddiemasterin / proshopin aukioloajat:

- Ma - Pe klo 10 - 18, viikonloppuisin klo 9 - 18

- 23.9. alkaen klo 10 - 17


Syyskuun tapahtumat

Syyskuussa on vuorossa Ruska Open, joka on kaksi päiväinen kilpailu. Lauantaina pelataan Pielis-Golfissa ja sunnuntaina Karelia Golfissa. Tämä onkin kauden viimeinen avoin kilpailu, jonka jälkeen on jäsenille ja osakkaille jäljellä vielä kauden päätöskisa sekä senioreiden viimeinen kuukausikisa.

Kaudenpäätöskilpailu pelataan viikkoa aikaisemmin totutusta, koska seuraavana viikonloppuna Hyvärilässä on Maaseutuparlamentti tapahtuma ja siitä johtuen kaudenpäätöslounaan järjestäminen ei olisi onnistunut. Kaudenpäätöskisassa kaikki pelaavat samassa sarjassa punaiselta lyöntipaikalta. Samana päivänä on myös kaudenpäätöslounas, jonne ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja osakkaat. Lounaan jälkeen on Kaudenpäätöskisan ja seuranmestaruuskilpailujen palkintojenjako sekä palkitaan myös muulla tavoin ansioituneita seuramme jäseniä. Jos et osallistu kilpailuun niin ilmoittaudu erikseen lounaalle. Kilpailijat huomioidaan automaattisesti ruokailijamäärässä.

Tapahtumakalenteriin

Tervetuloa pelaamaan!