Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Kisakausi polkaistu käyntiin

Viikonloppuna kisataan Sandels Openin merkeissä ja koko kesäkuu Break Sokos Hotel Bomban kuukausikisaa.

Naiset ja seniorit ovat jo toukokuun puolella pitäneet ensimmäiset kuukausikisat. Todenteolla kisat pääsevät kuitenkin käyntiin nyt kesäkuussa ja ensimmäinen 18-reiän kilpailu pelataan sunnuntaina 9.6. Sandels Openin merkeissä. Kilpailun voittajapari pääsee Suomen finaaliin ja sieltä voittajat pelimatkalle Italiaan.

Tämän kesän uutena kisana kalenterissa on Break Sokos Hotel Bomban kuukausikisa. Kilpailua pelataan kuukauden ajan (kesä-, heinä- ja elokuu) ja jokaisen kuukauden kolme parasta tulosta palkitaan. Pelimuotona pistebogey 3/4 tasoituksin ja yrittää voi niin monta kertaa kuukauden aikana kuin haluaa. Joka kuukausi arvotaan lisäksi hotellilahjakortti kaikkien osallistuneiden kesken.

Kesän tapahtumiin pääset tutustumaan tarkemmin kotisivujen tapahtumakalenterissa ja siellä pääsee myös ilmoittautumaan. Tästä tapahtumakalenteriin

Jäsenhankinta kampanja

Kevään some -kampanja, Golfpäivä ja Naiset golfaa tapahtuma toivat kahdelle ensimmäiselle kurssille mukavasti osallistujia ja seuraan uusia jäseniä. Jotta homma ei tyssäisi tähän niin seura järjestää jäsenille jäsenhankinta kampanjan. Hanki seuraan kolme uutta jäsentä niin saat 100 € arvoisen lahjakortin proshopiin. Ilmoittaudu ja ilmoita uusi jäsen caddiemasterille!

Greenfee ja golfauto sarjakortit

Jääkö pelikierrokset sen verran vähäiseksi, ettei kausipelioikeus kuulosta järkevältä? Tiesithän, että voit hankkia myös greenfee sarjakortin, joita jäsenet ja osakkaat voivat ostaa muita edullisemmin. Jäsenille ja osakkaille 20 x 9-reikää maksaa 350 €, jossa 9-reiän hinnaksi jää 17,50 € (norm. 29 €). Tarjolla on myös astetta kevyempi vaihtoehto eli 10 x 9-reikää (185 €).

Golfautoihin on myös saatavilla sarjakortteja, kysy lisää caddiemasterilta.

Lisää etuja jäsen-osakkaille

Jäsen-osakkaan edut saa käyttöön, kun omistaa Pielis-Golf Oy:n osakkeen, käyttää pelioikeuden kausipelioikeutena ja on Pielis-Golf ry:n jäsen. Tälle kaudelle uutena etuna on tullut golfautokausikortti, joka on myynnissä ainoastaan jäsen-osakkaille (400 €).

Kaikki jäsen-osakasedut löydät oheisen linkin takaa jäsen-osakasedut


Tervetuloa pelaamaan!