Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Kenttä avataan 18.5. klo 10:00

Kenttä avataan lauantaina 18.5. klo 10:00 alkaen suoraan kesägriineille. Leikkuukorkeus on vielä 5mm ja sitä lähdetään laskemaan pikkuhiljaa ensi viikosta alkaen. Ajanvaraus aukeaa torstaina klo 11:00, jonka jälkeen lähtöaikoja pääsee varaamaan. Huomio osakkaat: olettehan muistaneet tehdä pelioikeus ilmoituksen, sillä muuten ajan varaaminen ei onnistu. Ohjeet pelioikeusilmoituksen tekemiseen löytyvät oheisen linkin takaa: Pelioikeusilmoituksen tekeminen

Lauantaina järjestetään myös Golfpäivä, jonka vuoksi osa lähtöajoista on suljettu kipinäkierroksia varten. Aikoja kuitenkin vapautetaan jos kierrokselle lähtijöitä ei ole, joten vaikka ajanvaraus näyttäisi täydeltä niin kannattaa tulla paikan päälle. Golfpäivän ohjelmasta erillinen uutinen kotisivujen ajankohtaisissa uutisissa.

Tervetuloa pelaamaan!

Näkymää 9 viheriöltä tänään 15.5.

Golfpäivä ja golfkirpputori 18.5.

Jos sinulla on jäänyt nurkkiin pyörimään käytöstä poisjääneitä golfmailoja, bägejä tai muuta käyttökelpoista golftavaraa niin tuo ne proshopiin torstain tai perjantain aikana (caddiemaster / proshop on avoinna klo 11 - 17). Golfpäivän kirpputorista on tullut jo etukäteen tiedusteluja eli kaupan odottaisi käyvän hyvin, kun hinta vain on kohdallaan.

Olethan muistanut houkutella ystäviä mukaan Golfpäivään ja tutustumaan uuteen harrastukseen!? Pielis-Golf tarjoaa kävijöille grillimakkaraa, tervetuloa!

Proshop / caddiemaster avoinna 16.5. alkaen:

- 16. - 17.5. To - Pe klo 11 - 17

- 18.5. alkaen klo 10 - 18

Aukioloajat pitenevät kauden edetessä.