Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Kaudenpäätös lounaalla palkittiin ansioituneita

Lauantaina 21.9. pelattiin kaudenpäätöskisa, joka saatiin hetken kestänyttä sadetta lukuunottamatta pelata aurinkoisessa säässä. Kisan jälkeen kaudenpäätöslounaalla jaettiin päivän kilpailun palkintojen lisäksi seuranmestaruuskilpailujen palkinnot sekä palkittiin muualla tavalla ansioituneita seuramme jäseniä.

Vuoden tulokkaana palkittiin Santeri Korhonen, jolle kierroksia ensimmäisen kauden aikana kertyi 67 (9r) ja tasoitus kauden lopussa 24,3.

Vuoden juniorina palkittiin Peetu Pyykkö, joka myös on tämän kauden tulokkaita. Peetulle pelikierroksia tuli 43 (9r) ja tasoitus kauden lopussa 21,7.

Vuoden golfarin valinnan tekevät caddiemasterit, koska he tapaavat pelaajia eniten. Vuoden golfarin valinnassa laitetaan painoarvoa eniten ystävällisyydelle ja toisten huomioimiselle ja näiden ansioista kyseinen henkilö onkin hyvin haluttua peliseuraa. Vuoden golfarina palkittiin tänä vuonna Jorma Korhonen.

Onnittelut kaikille palkituille!

Proshop / caddiemaster avoinna 29.9. saakka

Proshop / caddiemaster toimisto on avoinna viimeistä päivää sunnuntaina 29.9. Maanantaista alkaen toimisto siirtyy talviaikaan, josta eteenpäin meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla pielisgolf@pielisgolf.fi.

Pelaaminen 30.9. alkaen

30.9. alkaen ajanvaraus kentälle tapahtuu ainoastaan Wisegolf sovelluksen kautta ja greenfee maksujen maksaminen Mobilepay sovelluksella (myymäläkoodi 51755 / Pielis-Golf Oy). Maksun viestikenttään tulee kirjoittaa seuraavat tiedot: pelaajan nimi (jota maksu koskee), lähtöaika sekä 9r tai 18r.

30.9. alkaen greenfee hinnat seuraavasti; aikuiset 9r. 20 €, 18r. 30 € ja koko päivä 35 € (juniorit alle 22v; 10 € / 20 € / 25 €).

Jos pelaajalla ei ole mahdollisuutta käyttää Mobilepay maksusovellusta, voi greenfeen maksaa Kartanohotellin vastaanottoon. Samoin jos ei ole mahdollisuutta käyttää Wisegolf sovellusta lähtöajan varaamiseen niin pelaaja kirjoittaa nimensä Kartanohotellin vastaanotosta löytyvään listaan. Kentällä etusijalla ovat pelaajat, jotka ovat varanneet lähtöajan Wisegolf sovelluksen kautta.

Kenttä pidetään auki niin kauan kuin sääolosuhteet vain sallivat. Ennen talven tuloa viheriöille pitää tehdä vielä viimeinen kasvinsuojeaine ruiskutus ja tämä pitää tehdä sulaan maahan, kuivalla säällä. Sääennusteet siis määrittelevät ajankohdan ja viime vuosina tuo ajankohta on sijoittunut lokakuun puoliväliin.

Halla- / pakkasyöt ovat alkaneet ja aamuisin kenttä voi olla pitkällekin päivää vielä jäässä / kuurassa. Pelaaminen ja kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty niin kauan, kun kuuraa on vielä kentällä havaittavissa. Tällaisina aamuina varatut lähtöajat peruuntuvat ja pelaajan on varattava kierrokselle uusi aika.

Holareita kauden aikana 3 kpl

Kauden aikana kentällä on tehty holareita kolme kappaletta ja kaikki tehtiin väylällä 9. Kauden ensimmäisen holarin teki Matti Rönkkö, joka oli Matille ensimmäinen. Jari Muikulle holari oli jo toinen ja myös ensimmäinen tuli tällä samalla väylällä. Kolmannen holarin tekijä oli Matti Honkanen, jonka edellisestä holarista oli ehtinyt kulua jo reilusti yli 20 vuotta.

Onnittelut vielä kerran tälle kolmikolle!

Syystyöt kentällä

Kentällä on aloiteltu syystöitä ja tähän mennessä on ehditty syväilmastaa viheriöt ja lyöntipaikat sekä viiltoilmastaa väylät. Bunkkereiden kunto on tällä kaudella mennyt alaspäin, joten ne kaipaavat nyt isompaa kunnostusta. Bunkkereiden kunnostus aloitetaan 30.9. alkavalla viikolla ja tulee kestämään vähintään viikon verran. Bunkkereiden pohjia sekä reunoja kunnostetaan ja bunkkereihin lisätään hiekkaa. Kunnostuksen alla olevista bunkkereista ei voi pelata, joten ne ovat korjattavaa aluetta eli vapautus rangaistuksetta bunkkerin ulkopuolelle.

Hallitukseen uutta verta

Seuran syyskokous pidetään marraskuussa, jossa päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksuista sekä talousarviosta. Syyskokouksessa valitaan myös puheenjohtaja seuraavalle vuodelle sekä hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle seuraavalle kolmivuotis kaudelle. Hallitukseen kaivataan uutta verta ja erityisesti nuorempaa polvea tuomaan uusia idetoita toiminnan kehittämiseen. Oletko Sinä etsimämme henkilö tai onko sinulla tiedossa hyvä tyyppi, jonka haluaisit hallitukseen? Vinkkaa meille tai soita ja kysy tarkemmin jos olet kiinnostunut tai tiedät sen hyvän tyypin. Soita tai laita sähköpostia toiminnanjohtajalle, puheenjohtajalle tai jollekin hallituksen jäsenelle. Yhteytiedot löytyvät Pielis-Golf info otsakkeen alta.

Kiitoksia kuluneesta kaudesta ja aurinkoista syksyn jatkoa!