Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Simulaattorin ajanvaraus vaihtuu 21.12. alkaen

Simulaattorin ajanvaraus on nyt vaihtunut uuteen järjestelmään, jonne pääsee kirjautumaan täältä kotisivujen oikeasta yläkulmasta. Kaikilla jäsenillä ja osakkailla toimii käyttäjätunnuksena oma jäsen-/asiakasnumero ja oletussalasana on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäivä. Esimerkiksi Matti Meikäläisen, jonka jäsennumero on 123 ja syntymäpäivä 1.3.: Käyttäjätunnus; 123 ja salasana; MaMe01 (huomioi isot ja pienet kirjaimet). Kaikille jäsenille ja osakkaille on asetettu edellä mainittu oletussalasana.

Jäsen-/osakkailla kuuluu etuna kausipelioikeus simulaattoriin ja samoin juniorit alle 22 vuotta saavat pelata ilmaiseksi. Simulaattoriin voi ostaa kausipelioikeuden hintaan 290 € ja tuntihinta simulaattorin käytölle on 20 €/h. Kausipelioikeuksien ja yksittäisten tuntivarausten osalta yhteydenotot SiMi Oy / Jyrki Mikkonen 044 537 2372.


MUISTUTUKSENA OHJEET SIMULAATTORIN KÄYTTÖÖN:

Simulaattoriin voi varata yhden ajan kerrallaan eli 1 tunti / 1 henkilö. Jos menet pelaamaan kaverin kanssa, tulee molempien varata oma aika. Eli varatkaa aika esim. klo 8.00 - 9.00 Herra X ja 9.00 - 10.00 Neiti Y. Yksi pelaaja pelaa 18 reikää tunnissa, mutta kahdelta siihen kuluu noin kaksi tuntia.

  • Simulaattori huoneessa on tallentava kameravalvonta.
  • Pelaa ainoastaan puhtailla palloilla/mailoilla.
  • Pelaajan tulee noudattaa yleisiä golfin pelaamiseen ja käyttäytymiseen liittyviä ohjeita ja sääntöjä.
  • Vuoron loputtua pelaaja huolehtii, että tila jää siistiksi.
  • Mahdollisista vahingoista tulee ilmoittaa.
  • Väärinkäytöksestä seuraa korvausvaatimus ja simulaattorin käyttökielto.