Ajanvaraus

Tapahtumat

Kauppa

Elokuu on parasta aikaa golfata

Elokuussa ei ole liian kuuma ja lähtöaikojakin löytyy hyvin.

Elokuu on monien mielestä paras golfkuukausi; ei enää paahtavia helteitä, pelaajien määrä vähenee ja kenttäkin on upeassa kunnossa. Elokuulta löytyy edelleen vielä paljon tapahtumia, joten kilpailun nälkäisetkin pääsevät pistämään parastaan.

Break Sokos Hotel Bomban kuukausikisassa on alkanut taas uusi ja tämän kauden viimeinen kuukausi, mutta vielä ehtii. Kuukauden kolme parasta tulosta palkitaan ja pelimuotona pistebogey 3/4 tasoituksin. Yrittää voi niin monta kertaa kuukauden aikana kuin haluaa. Joka kuukausi arvotaan lisäksi hotellilahjakortti kaikkien osallistuneiden kesken.

Elokuussa on kaikkiaan seitsemän kilpailua, joista ehdottomina helminä seuran lyöntipelimestaruus ja Pohjois-Karjalan seniorimestaruus. Kauden tapahtumiin pääset tutustumaan tarkemmin kotisivujen tapahtumakalenterissa ja siellä pääsee myös ilmoittautumaan. Tästä tapahtumakalenteriin


Proshopissa kaikki kesävaatteet -25 %

Proshopissa nyt kesävaatteet -25 % (lyhythihaiset pikeepaidat, shortsit ja hameet).

Proshop / caddiemaster toimisto palvelee edelleen päivittäin klo 8 - 20, mutta aukioloajat lyhenevät syksyä kohti mentäessä seuraavasti.

- 10.8. alkaen klo 8 - 19

- 12.8. alkaen klo 9 - 19 (viikonloppuisin klo 8 - 19)

- 26.8. alkaen klo 10 - 19 (viikonloppuisin klo 9 - 19)

- 31.8. alkaen klo 10 - 18 (viikonloppuisin klo 9 - 18)

Tervetuloa pelaamaan!